bild bild bild bild bild

Kök


Vi är återförsäljare av svensktillverkade Bomankök, vilket präglas av högkvalitativa snickerier. Kräver er bostad flexibla lösningar löser vi det genom att tillverka stommarna i exakt de mått som passar era förutsättningar. Träluckorna är massiva och kan fås i flera olika träslag. Övriga luckor är i målad mdf, i valfri NCS-kulör. Vi är helt övertygade om att ni kan hitta en lucka ni tycker om i Bomanköks sortiment. Det finns något för varje smak, oavsett om man önskar en klassisk lucka med mycket speglar och spröjs, eller om man önskar en mer avskalad, modern lucka. Skulle ni mot förmodan inte hitta något ni vill ha, kan vi ofta ordna det ändå.

Se våra köksluckor

Vi är en Miele studio och tillhör därmed en utvald skara återförsäljare som får saluföra Mieles inbyggnadsprodukter. Önskar ni vitvaror från andra leverantörer, kan vi erbjuda ett flertal märken.

Hos oss på DN Bygg får ni hjälp med hela renoveringen av ert kök. Processen börjar med att våra inredningsplanerare, utifrån era önskemål, ritar upp ert drömkök i vårt ritprogram. Vi ombesörjer samtliga arbeten i anslutning till din köksrenovering så att ni endast behöver anlita en enda entreprenör. Vill ni endast köpa kökssnickerier av oss utan byggtjänst går det givetvis bra. 

Hemsida utvecklad av
Webbentus webbyrå i Uppsala, Stockholm, Gävle, Västerås och Sundsvall