bild bild bild bild bild bild

Våra Tjänster

 

Hos oss på DN Bygg & Inredning kan du få hjälp med de flesta byggtjänster. Vi utför arbeten inom snickeri, rör, el, rivning, plattsättning, målning, golvläggning, putsning, fasadarbeten, stambyten m.m. Givetvis utför vi arbeten enligt gällande byggnormer och har de behörigheter som krävs för de arbeten vi utför.

Våra inredningsplanerare hjälper er med inredningsval och ritningar till ert kök eller badrum. För de kunder som önskar få hjälp med färgsättning av sitt hem, erbjuder vi även den tjänsten.

Vi är återförsäljare av Bomankök och har många års erfarenhet av att montera kökssnickerier. Vi utför gärna er köksrenovering på generalentreprenad där vi håller i samtliga bitar från ritning till färdigställande. Givetvis kan ni även köpa endast köksinredning, vitvaror, bänkskivor m.m. av oss utan att nyttja våra byggtjänster. Läs mer om detta under KÖK.

Vill ni renovera ert badrum får ni hos oss hjälp av våra inredningsplanerare att skapa det bästa utifrån ert badrums förutsättningar. Vi håller i hela processen åt er och offererar såväl byggtjänst som inredning. Läs mer om detta under BAD.

Utöver privatpersoner består våra beställare även av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt större byggherrar såsom NCC, Einar Mattsson m.fl.

Om ni som kunder vill och kan nyttja rotavdrag får ni givetvis göra detta hos oss. Vänligen se skatteverkets hemsida för regler och förutsättningar.

Om ni är en bostadsrättsförening eller fastighetsägare som står inför en renovering av er tvättstuga, får ni hjälp av oss. Vi är en av Mieles mest säljande återförsäljare på professionella sidan. Behöver ni endast byta ut delar av maskinparken, offererar vi självklart även enstaka maskiner. Läs mer om detta under TVÄTTSTUGA.

Vi utför även stambyte i mindre fastigheter.

Hemsida utvecklad av
Webbentus webbyrå i Uppsala, Stockholm, Gävle, Västerås och Sundsvall